BloggMamman

En blogg skriven av en mammaledig 3barnsmamma som förförs, förundras & förfäras över BloggMammor & Mammaliv.
Till yrket ekonom men har en stark önskan om att få skriva krönikor- fram tills drömmen uppfylls hänger jag här inne...tisdag 20 september 2011

Vad gör Ni ikväll?

Prinsessan och hennes man har ligga-i-soffan-och-planera-tillsammans-tid ikväll!
Prinsessan tipsar om att man kan överraska honom med ost och vin, för att sedan ha en kick-off där Ni planerar vad Ni vill få ut av de närmsta 12månaderna med bla jul, nyår och påsk & att man ska se vad som behöver förändras och vad som varit bra hitills...

När jag läser inlägg där Frun-i-huset hälsa sin man välkommen hem med levande ljus, vin och kärlek får det mig att känna sån enorm tacksamhet mot N- att han faktiskt kommer hem varje dag trots att han aldrig möts av ngt annat än en trött och grinig fru med ett skrikande barn på armen...

I övrigt kan det säkert vara bra att ha gemensam planeringstid på kvällen men i vår familj finns enbart slappa-i-soffan-och-tjafsa-om-vem-som-ska-ta-disken-tid på kvällarna!

(men imorgon kanske jag överraskar min man med ett rosa läppstift som komplement till mysdressen, jag vet dock redan att hans enda kommentar kommer vara "Vilken Kärring Du ser ut som"...han är inte så intresserad av fashion min man...) 

3 kommentarer:

 1. Har sett dig kommentera i ganska många bloggar, och ikväll klickade jag vidare in på din blogg. Och oj vad rolig och träffsäker du är :-) Din blogg hamnar i Favoriter nu!

  SvaraRadera
 2. Så sant! Lyckades faktiskt få till en planeringskväll tillsammans.. men det var mest jag som sa till honom vad han skulle skriva upp, så jag vet inte.. kanske hade varit effektivare att göra det själv ändå! ;)

  Ja, sjuka barn ska vara hemma... Speciellt när deras föräldrar flera gånger klagat just på att föräldrar lämnar sjuka barn - men då gällde det ju inte deras egen.. ;)

  SvaraRadera
 3. Planera? Jag planerar egen-tid och maken ställer upp. Typ så funkar det hemma hos oss. Ikväll har jag vart på ett bloggevent till exempel. Själv bara suckar jag när maken någon gång ska göra något... och då är det i princip alltid arbetsrelaterat.
  Jämn fördelning - Vad är det ?

  SvaraRadera