BloggMamman

En blogg skriven av en mammaledig 3barnsmamma som förförs, förundras & förfäras över BloggMammor & Mammaliv.
Till yrket ekonom men har en stark önskan om att få skriva krönikor- fram tills drömmen uppfylls hänger jag här inne...







onsdag 21 september 2011

Märkeskläder till barn?!

Läste att Katrin och Bingo hade köpt en LouisVuitton-väska till Ringo-
väntar bara på att alla hatiska kommentarer ska rulla in i kommentarsfältet, från alla bittra människor (jo, det är bittra människor som lämnar otrevliga kommentarer på bloggar)!

Själv är jag superavundsjuk på Ringo- jag fick minsann vänta 18år på min LV-väska och dessutom hänger den fortfarande på min arm (mer än 10år senare)...och jag kan bara konstatera att den översminkade bitchen i LV-affären ljög när hon påstod att dessa väskor bara blir snyggare med åren... Min väska är numer matt på vissa ställen, nött i botten och ser allmänt sliten ut!

Men som sagt, jag skulle inte köpa en LV-väska till min lilla dotter...detta mest för att jag då skulle vara jätteavundsjuk på min egen dotter och det tror jag inte är bra för vår mamma-dotter-relation...

3 kommentarer:

  1. Kul att du kikade in..Kikar tillbaka =))

    SvaraRadera
  2. På den punkten är jag mer än gärna en egomamma, 10 gånger av 10 skulle jag nämligen utan att tveka lägga pengarna på en väska till mig själv och inte till ungarna :-) Skulle kännas ganska befängt att köpa en LV till en treåring...

    SvaraRadera
  3. Jag väntar fortfarande. Jag kanske måste gå och hata lite och ljuga lite om allt NYTTIGT, BRA och MILJÖVÄNLIGT jag skulle spendera mina pengar på om jag vore rik.

    SvaraRadera